De to raskeste damene i Lunde tri 2020

Koronaåret 2020 ble et magert år sett i konkurransesammenheng. Men på tross av situasjonen klarte vi å delta i to sprint-konkurranser. Først ut var Lunde Triatlon som gikk av stabelen 29/8. Vi har syklet en del i området og vet derfor at terrenget stort sett enten går opp eller ned. Akkurat det har vi sansen for. At Lunde ligger langs idylliske Telemarkskanalen, trekker heller ikke ned. Lunde er et lite tettsted i Telemark, og mer informasjon finner du på visittelemark sine nettsider.

Etter konkurransen. Foto: Nina Laukvik

Hove tri er nærmest å betrakte som en institusjon i triatlon-norge, og ble arrangert for første gang i 2009. Vi har deltatt to ganger (hhv. 2017 og 2020), og i år gikk Hove av stabelen helgen etter Lunde tri.

Fra briefingen

2019-sesongen ble ikke som planlagt for oss, da Marianne har slitt med en skade som har begrenset mulighetene hennes for løping. Det førte blant annet til at vi fokuserte mer på syklingen siden det gikk stort sett greit å sykle med skaden hennes. I følge vår opprinnelige sesongplan skulle vi kjøre Ironman Kalmar i august, men vi valgte å flytte denne til 2020, og heller finne oss en kortere utfordring før høsten satte inn. Vi endte opp med å reise til Polen og kjøre Ironman 70.3 Gdynia, og det angrer vi ikke på!

Challenge Herning

Etter fjordårets runde hvor vi repeterte flere triatloner vi har kjørt tidligere så bestemte vi oss for å prøve litt nye ting i år. Vi måtte selvfølgelig ta hensyn til Transalp i planleggingen av sesongen, så derfor valgte vi å teste ut Challenge Herning i Danmark. Dette er en halvdistanse med fyldig deltakerliste så vi tippet at dette ville bli bra.

Premien i mål

Etter Ironman 70.3 Jönköping reiste Tom Atle til Trans-alp for en uke med terrengsykling i alpene. I mellomtiden forberedte Marianne seg i Nissedal. Deretter tok vi turen til Helsingör (veldig trivelig by synes vi) for en liten camp som forberedelser til konkurransen før vi startet formtopping på hjemmebane.