Tom Atle og Marianne
Tom Atle og Marianne Bordevik

Vi er Marianne og Tom Atle Bordevik, og vi har ramlet fullstendig oppi «Triatlongryta». For oss har Triatlon blitt en livsstil som vi har stor glede av.

Det startet med at Tom Atle lenge hadde hatt lyst til å prøve, men svømmingen holdt ham tilbake som et stort usikkerhetsmoment. Til slutt hoppet han i det (inspirert av en kamerats innsats under Norseman i 2014) og forsøkte først å få plass i Norseman uten å lykkes. Valget falt i stedet på en Ironman-distanse på ferieøya Mallorca som hovedmål første sesongen. Dette var i 2015, og triatlon-debuten fant sted på Rena triatlon (olympisk distanse) tidligere samme år. Halv Ironman i Haugesund ble også gjennomført samme sesong som et ledd i oppkjøringen til Mallorca.

Marianne deltok på Rena samt på en sprint triatlon i Tønsberg i 2015. På de lengre distansene deltok hun som tilskuer første sesongen. Etter hvert har de lengre distansene også fristet for Marianne, og hun gjorde sin første fulle Ironman-konkurranse i København i 2017. Marianne er imidlertid den med talent da hun har flere gode plasseringer fra konkurransene hun har deltatt i. I København så endte hun opp på 13 plass i sin aldersgruppe. Samme året fikk hun en femteplass i Ironman 70.3 Jönköping og 14-plass i Europamesterskapet i halv Ironman i Helsingör.

Siden sidene heter Triatlonboka så ligger det i kortene at det er planlagt en bok etter hvert. Dette er imidlertid en omfattende jobb, så vi starter her, og tar mer enn gjerne imot tilbakemeldinger på innholdet. For å gi tilbakemeldinger klikk på "Kontakt" oppe i høyre hjørne av sidene.

 

Om oss https://triatlonboka.no/images/TA_M.jpg Super User